📚 Обов’язкові компоненти загальної підготовки
ОК. 1 Філософія науки Переглянути
ОК. 2 Сучасні інформаційні технології у науковій діяльності Переглянути
ОК. 3 Управління науковими проєктами та реєстрація прав інтелектуальної власності Переглянути
ОК. 4 Іноземна мова для академічних цілей Переглянути
ОК. 5 Комунікації в науковому середовищі Переглянути
ОК. 6 Організація підготовки наукових публікацій та написання дисертації Переглянути
ОК. 7 Вступ до викладання та навчання Переглянути
ОК. 8 Методологія проведення наукових досліджень Переглянути
ОК. 9 Дослід у тваринництві Переглянути
ОК. 10 Благополуччя тварин Переглянути
ОК. 11 Моделювання та планування наукового експерименту Переглянути
ОК. 12 Перспективні напрямки наукових досліджень у галузі Переглянути
ОК. 13 Біологія продуктивності високопродуктивних тварин Переглянути
ОК. 14 Педагогічна практика Переглянути
📚 Перелік фахових вибіркових дисциплін ВК 1 – ВК 4
ВК. 1 Оптимізація технологій у тваринництві Переглянути
ВК. 2 Оптимізація годівлі тварин Переглянути
ВК. 3 Реалізація генетичного потенціалу сільськогосподарських тварин Переглянути
ВК. 4 Управління стадом Переглянути