2 курс

3 семестр

 
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
   
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА

Анотація

ТЕХНОЛОГІЇ МАШИННОГО ДОЇННЯ

Анотація

 

2 курс

4 семестр

 
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРОЛІВНИЦТВА ТА ХУТРОВОГО ЗВІРІВНИЦТВА

Анотація

МАШИНИ І МЕХАНІЗМИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Анотація

МОЛЕКУЛЯРНА БІОЛОГІЯ

Анотація

ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВО ПІДПРИЄМСТВ ПО ВИРОБНИЦТВУ ТА ПЕРЕРОБЦІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

Анотація

 

3 курс

5 семестр

 
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
ЕМБРІОІНЖЕНЕРНА БІОТЕХНОЛОГІЯ

Анотація

МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

Анотація

КІНОЛОГІЯ

Анотація

 
6 семестр:  
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ

Анотація

ЗБЕРІГАННЯ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ

Анотація

4 курс

7 семестр

 
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни:
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АКВАКУЛЬТУРИ

Анотація

КОРМОВІ І БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ДОБАВКИ В ІНТЕНСИВНОМУ ТВАРИННИЦТВІ

Анотація

ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ

Анотація

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ У ТВАРИННИЦТВІ

Анотація

 

4 курс

8 семестр

 
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни:
СТАНДАРТИЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

Анотація

ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТВАРИННИЦЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ

Анотація

ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ

Анотація

ЗООТЕХНІЧНИЙ ОБЛІК

Анотація

КОНЯРСТВО

Анотація