2 курс 3 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну | |
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА | |
ТЕХНОЛОГІЇ МАШИННОГО ДОЇННЯ |
|
2 курс 4 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни | |
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРОЛІВНИЦТВА ТА ХУТРОВОГО ЗВІРІВНИЦТВА | |
МАШИНИ І МЕХАНІЗМИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ | |
МОЛЕКУЛЯРНА БІОЛОГІЯ | |
ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВО ПІДПРИЄМСТВ ПО ВИРОБНИЦТВУ ТА ПЕРЕРОБЦІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА | |
3 курс 5 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну | |
ЕМБРІОІНЖЕНЕРНА БІОТЕХНОЛОГІЯ |
Анотація |
МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ | |
КІНОЛОГІЯ | |
6 семестр: | |
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну | |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ | |
ЗБЕРІГАННЯ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ | |
|
|
4 курс 7 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни: | |
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АКВАКУЛЬТУРИ |
Анотація |
КОРМОВІ І БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ДОБАВКИ В ІНТЕНСИВНОМУ ТВАРИННИЦТВІ | |
ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ | |
ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ У ТВАРИННИЦТВІ | |
4 курс 8 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни: | |
СТАНДАРТИЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА | |
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТВАРИННИЦЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ | |
ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ | |
ЗООТЕХНІЧНИЙ ОБЛІК | |
КОНЯРСТВО |