Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Факультет здійснює підготовку фахівців освітнього ступеня “Бакалавр” та “Магістр ” за спеціальністю “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

Термін навчання підготовки бакалаврів за денною формою на базі загальної середньої освіти складає 4 роки, за заочною – 5 років. Для осіб, які мають освітній ступінь молодшого спеціаліста розроблені та функціонують програми навчання за скороченим терміном.

Термін навчання за денною та заочною формами за освітньо-професійними програмами підготовки магістрів для осіб, які мають освітній ступінь бакалавра, складає 1,5 роки.

 

 

 

 

Освітньо-професійна програма – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» -2022

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва – Бакалавр

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Кінологія) – Магістр

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва) – Магістр