📚 2 курс – 4 семестр
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
ОСНОВИ ХЕНДЛІНГУ ТА ВИСТАВКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ Анотація
ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ ТВАРИН Анотація
ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ Анотація
🎓 3 курс – 5 семестр
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
ЕМБРІОІНЖЕНЕРНА БІОТЕХНОЛОГІЯ Анотація
ГРУМІНГ ТВАРИН Анотація
ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ У ТВАРИННИЦТВІ Анотація
📚 3 курс – 6 семестр
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ Анотація
ЗБЕРІГАННЯ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ Анотація
ОДОРОЛОГІЯ Анотація
ОСНОВИ БІЗНЕСУ У СОБАКІВНИЦТВІ Анотація
🎓 4 курс – 7 семестр
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни
ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЇ Анотація
КОРМОВІ І БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ДОБАВКИ В ІНТЕНСИВНОМУ ТВАРИННИЦТВІ Анотація
ОСНОВИ ЗАЛУЧЕННЯ ТВАРИН АСИСТЕНТІВ Анотація
ПОРОДИ СОБАК Анотація
📚 4 курс – 8 семестр
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни
ОСНОВИ ПЕДАГОГІКИ Анотація
ЕТИКА ТА ПРАВОВІ АСПЕКТИ РОБОТИ З ТВАРИНАМИ Анотація
СТАНДАРТИЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА Анотація
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТВАРИННИЦЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ Анотація