| 📚 2 курс – 4 семестр | |
|---|---|
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну | |
| ОСНОВИ ХЕНДЛІНГУ ТА ВИСТАВКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ | Анотація |
| ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ ТВАРИН | Анотація |
| ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ | Анотація |
| 🎓 3 курс – 5 семестр | |
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну | |
| ЕМБРІОІНЖЕНЕРНА БІОТЕХНОЛОГІЯ | Анотація |
| ГРУМІНГ ТВАРИН | Анотація |
| ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ У ТВАРИННИЦТВІ | Анотація |
| 📚 3 курс – 6 семестр | |
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни | |
| ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ | Анотація |
| ЗБЕРІГАННЯ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ | Анотація |
| ОДОРОЛОГІЯ | Анотація |
| ОСНОВИ БІЗНЕСУ У СОБАКІВНИЦТВІ | Анотація |
| 🎓 4 курс – 7 семестр | |
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни | |
| ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЇ | Анотація |
| КОРМОВІ І БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ДОБАВКИ В ІНТЕНСИВНОМУ ТВАРИННИЦТВІ | Анотація |
| ОСНОВИ ЗАЛУЧЕННЯ ТВАРИН АСИСТЕНТІВ | Анотація |
| ПОРОДИ СОБАК | Анотація |
| 📚 4 курс – 8 семестр | |
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни | |
| ОСНОВИ ПЕДАГОГІКИ | Анотація |
| ЕТИКА ТА ПРАВОВІ АСПЕКТИ РОБОТИ З ТВАРИНАМИ | Анотація |
| СТАНДАРТИЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА | Анотація |
| ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТВАРИННИЦЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ | Анотація |
