ПРОГРАМА ПРОВЕДЕННЯ АКРЕДИТАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ У ВІДДАЛЕНОМУ РЕЖИМІ ОП  204-«ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА»

Шановні учасники освітнього процесу. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у відкритій он-лайн зустрічі з проведення акредитаційної експертизи ОНП 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за відповідним посиланням:

День 1: Відкрита зустріч з експертами: ID 37230 Сумський національний аграрний університет, ОП ” Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Час: 12 листопада, 2020 15:45

Підключитись до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/74386077065?pwd=dzZoTWM3ZUxvbU9rK2lHMkczZU1CZz09

Ідентифікатор конференції: 743 8607 7065

Код доступу: 2020

 

ПРОГРАМА ДИСТАНЦІЙНОГО ВІЗИТУ ЕКСПЕРТНОЇ ГРУПИ В СУМСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ