Бересток Ольга Володимирівна, ст. викладач

E-mail: berestok@email.ua

ID Web of Science https://researcherid.com/rid/V-4039-2018

ORCID https://orcid.org/0000-0001-7912-9592

Google scholar  https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=list_works&hl=ru&user=L-lRiDsAAAAJ

Scopus ID

CV

Народилася у 1969 році у місті Білопілля Сумської області.

1986 – закінчила середню школу № 2 м. Білопілля з золотою медаллю.

1986 – вступила до Сумського педагогічного інституту ім.Макаренка на факультет іноземних мов.

1991 – закінчила навчання, отримавши Диплом з відзнакою.

1991-2001 – працювала вчителем англійської мови у середній школі з ліцейними класами № 17 м. Суми.

2001- до цього часу- працює на посаді старшого викладача кафедри іноземних мов Сумського національного аграрного університету.

Основні навчальні дисципліни: іноземна мова професійного спілкування (англійська мова), ділова іноземна мова (англійська мова), поглиблене вивчення іноземної мови (англійська мова).

Напрям наукових досліджень: Навчання дорослих у системі неперервної освіти.

Працюючи в СНАУ, опублікувала 46 наукових статей, публікацій та тез, пов’язаних з темою наукового дослідження ; 21 навчальний посібник; словник для студентів факультету харчових технологій; підготувала 2 комп’ютерні вікторини « Подорож по Лондону» та « Ласкаво просимо до Великобританії» для студентів усіх спеціальностей, відео екскурсію « Перегортаючи сторінки історії» для студентів усіх спеціальностей.

Основні наукові публікації:

Бересток О.В. Multifaceted Problems of Intercultural Adaptation: A Case Study of Chinese Students in Ukraine. / Bilotserkovets, M., Fomenko, T., Gubina, O., Shcherbyna, Y., Krekoten O. Brain. Broad Research in Artificial Intelligence and Neuroscience, doi:http://dx.doi.org/10.18662/brain/11.1/22. (Web of Science) .

Бересток О.В. Dual Nature of Students’ Knowledge Formation in the Pandemic Period: Pedagogical and Psychological Aspects./ Bilotserkovets, M., Fomenko, T., Kobzhev, A.,   Shcherbyna, Y., Krekoten O., Kurinnyi, O. Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala, “Dual Nature of Students’ Knowledge Formation in the Pandemic Period: Pedagogical and Psychological Aspects”. 13(3), 246-261. https://doi.org/10.18662/rrem/13.3/450,   (Web of Science)

Бересток О.В. Measurement and Assessment of Virtual Internationalization Outcomes in Higher Agrarian Education.  / Kobzhev, A., Bilotserkovets, M., Fomenko, T., Gubina, O., Shcherbyna, Y. Postmodern Openings (2020) , 11(1 Supl 1), 78–92. https://doi.org/10.18662/po/11.1sup1/124/ (Web of Science).

Бересток О.В. Synchronous and Asynchronous E-Learning Modes: Strategies, Methods, Objectives. // ISSN 2307-9770. DOI 10.30929/2307-9770.2021.09.01. Engineering and Educational Technologies, 2021. Kremenchuk Mykhaylo Ostrohradskyi National University, 9 (1),19.

Бересток О.В. The Implementation of ICT as Essential Educational Resources in Synchronous and Asynchronous  Modes of Distance Learning. //ISSN 2567-5273. DOI 10.30890/2567-5273. Modern Engineering and Innovative Technologies, 2021. SWORLD, 15 (6),35.

Бересток О.В. Lifelong Learning: Practical and Theoretical Approaches to Developing Education and Training for Adults. // ISSN 2663-6085 Інноваційна педагогіка. Науковий журнал Причорноморського науково-дослідного інституту економіки та інновацій, 21 (2),177.

Бересток О.В. Application of Information Communication Technologies as Means of Knowledge Formation in the Foreign Language Teaching Process in Higher Educational Institutions. // ISSN 2311- 5491 Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.  Серія 5 Педагогічні науки: реалії та перспективи, 72 (1), 72. 5.

Бересток О.В. Distance Learning: Implementation of Information Communication Technologies to Promote Educational Process at Higher Educational Establishments. // ISSN 2308-4855 Актуальні питання гуманітарних наук. Міжвузівський збірник гуманітарних наукових праць молодих вчених Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка, 27 (1), 146.

Бересток О.В. Train your brain. Навчальний посібник для студентів 3-4 курсу усіх спеціальностей для підготовки до ЄВІ. Суми, 2022. – 255 с.

Бересток О.В. Meat Composition and Structure // Навчальний посібник для студентів аграрних ВНЗ.  Суми, 2019. – 98 с.5. Бересток О.В. Contemporary Meat Industry in the Countries of the European Union, America and Canada // Навчальний посібник для студентів факультету харчових технологій. Суми, 2017. – 100 с.

Бересток О.В. Meat Processing Industry in Ukraine// Навчальний посібник для студентів факультету харчових технологій. Суми, 2018. -  51 с.

Інша інформація: профорієнтаційна робота, робота з MOODLE