Навчальні матеріали та програми
📄 ОК 1. Методологія та організація наукових досліджень із застосуванням іноземної мови за професійним спрямуванням
📄 ОК 2. Виробничий менеджмент, організація бізнесу та управління персоналом у тваринництві
📄 ОК 3. Сучасні технології кормів і кормових добавок
📄 ОК 4. Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва
📄 ОК 5. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
📄 ОК 6. Селекція сільськогосподарських тварин
📄 ОК 7. Сучасні методи оцінки якості продукції тваринництва
📄 ОК 8. Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин
📄 ОК 9. Інновації в молочному та м’ясному скотарстві
📄 ОК 10. Дослідницька практика СВО магістр ОП ТВППТ
📄 ВК. Цивільний захист (СВО Магістр, ОП ТВППТ)
📄 ВК. Мікробіологія та біохімія молока
📄 ВК. Живлення тварин та якість кормів
📄 ВК. Технологія м’яса та м’ясних продуктів
📄 ВК. Світове сільське господарство
