📚 2 курс – 3 семестр
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА 🐝 Анотація
ТЕХНОЛОГІЇ МАШИННОГО ДОЇННЯ 🐄 Анотація
📚 2 курс – 4 семестр
Студент обирає 2 дисципліни
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРОЛІВНИЦТВА ТА ХУТРОВОГО ЗВІРІВНИЦТВА 🐇 Анотація
МАШИНИ І МЕХАНІЗМИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ Анотація
МОЛЕКУЛЯРНА БІОЛОГІЯ 🧬 Анотація
ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВО ПІДПРИЄМСТВ ПО ВИРОБНИЦТВУ ТА ПЕРЕРОБЦІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА Анотація
🎓 3 курс – 5 семестр
Обрати 1 дисципліну
ЕМБРІОІНЖЕНЕРНА БІОТЕХНОЛОГІЯ Анотація
МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ 🥛 Анотація
КІНОЛОГІЯ 🐕 Анотація
📚 3 курс – 6 семестр
Обрати 1 дисципліну
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ Анотація
ЗБЕРІГАННЯ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ 🌾 Анотація
🎓 4 курс – 7 семестр
Обрати 2 дисципліни
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АКВАКУЛЬТУРИ 🐟 Анотація
КОРМОВІ І БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ДОБАВКИ В ІНТЕНСИВНОМУ ТВАРИННИЦТВІ Анотація
ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ Анотація
ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ У ТВАРИННИЦТВІ Анотація
📚 4 курс – 8 семестр
Обрати 2 дисципліни
СТАНДАРТИЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА Анотація
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТВАРИННИЦЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ Анотація
ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ Анотація
ЗООТЕХНІЧНИЙ ОБЛІК Анотація
КОНЯРСТВО 🐎 Анотація