Аграрна інтернатура є формою післядипломної підготовки випускників, основним завданням якої є підвищення рівня практичної підготовки випускників та готовності до самостійної професійної діяльності. У 2016 році був здійснений перший набір до агроінтернатури, який склав 66 слухачів. На сьогодні свою кваліфікацію підвищують 117 осіб. Навчання триває 3 роки, з яких перший рік – попередня інтернатура, другий і третій – фахова.

Аграрна інтернатура проводиться за такими напрямами:

Спеціалізація«Сучасні технології у молочному скотарстві»

Спеціалізація«Сучасні технології у м’ясному скотарстві»

Спеціалізація: «Сучасні технології в хутровому звірівництві»

Спеціалізація«Службове собаківництво»

Підготовка фахівців проводилась за індивідуальними навчальними планами, розробленими на підставі програм післядипломної підготовки, у відповідності з кваліфікаційними характеристиками фахівців відповідних спеціальностей. За кожним слухачем закріплювався індивідуальний консультант, з числа провідних викладачів випускових кафедр, фах якого співпадав з профілем виробничого напряму інтерна. Кожні пів року протягом навчання проводився моніторинг знань та вмінь. На завершення була проведена підсумкова атестація слухачів інтернатури під час якої випускники складали професійний тест і практичний іспит (слухач готував та представляв перспективний план розвитку відповідної галузі чи базового підприємства).

Результатом навчання в інтернатурі є виробниче підтвердження фахової кваліфікації, що є підставою включення випускника до банку даних для надання пропозицій та рекомендацій українським та іноземним роботодавцям.

IMG_74490

Типова Програма для підвищення кваліфикації БТФ

Програма для Агроінтернатури БТФ