14 листопада 2022 року об 8:00 відбудеться відкрита лекція
з дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства та козівництва»
для студентів 3 курсу
спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Лектор к. с.-г. н., доцент кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин Рубцов Ігор Олександрович
Тема лекції М’ясна продуктивність овець.
План лекції
- Показники м’ясної продуктивності овець (прижиттєві і післязабійні).
- Особливості баранини. Теоретичні основи формування м’ясної продуктивності овець.
- Вплив різних факторів на м’ясну продуктивність овець: віку, породи, і типу тварин (спадкових факторів), годівлі.
Приєднатися до лекції можна за посиланням:
https://us05web.zoom.us/j/4489217332?pwd=NXc2ZEkxQjZsYzFKbzkwZXZFbjVhZz09
Идентификатор конференции: 448 921 7332
Код доступа: 9z330U