Підписано договір про співпрацю між Сумським НАУ та ТОВ «Пролісок»
Делегація біолого-технологічного факультету на чолі з деканом  Вікторією ВЕЧОРКОЮ та гарантом освітньої програми «Розведення мисливських тварин» Віктором ОПАРОЮ підписали договір про співпрацю Сумського НАУ із ТОВ «Пролісок», яке займається розведенням оленів, ланей та інших мисливських тварин.
Співпраця із зазначеним підприємством є надзвичайно важливою, оскільки це можливість для магістрів ОП «Розведення мисливських тварин» проводити практичні заняття, проходити виробничу практику, а також подальше працевлаштування випускників.
Під час зустрічі керівник ТОВ «Пролісок» Іван ПИЛИПЕНКО ознайомив з історією створення та діяльністю підприємства, а також обговорили подальшу співпрацю.
Для здобувачів  ОП «Розведення мисливських тварин», у виробничих умовах, також було проведене практичне заняття з дисципліни «Розведення мисливських в загонах » за темою «Особливості відбору при розведенні мисливських тварин різних видів. Методи розведення тварин в умовах напівсвободи і неволі». Ведучий курсу, к. с.-г.н., доц. кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин Шпетний М. Б. та фахівці підприємства ознайомили студентів з типами та видами добору, з ознаками і показниками добору, з особливостями добору при розведенні мисливських тварин різних видів, охарактеризували генетичні параметри добору.