Кафедра генетики, селекції та біотехнології тварин  запрошує на відкриту лекцію!

14 листопада 2022 року об 8:00 відбудеться відкрита лекція

з дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства та козівництва»

для студентів 3 курсу

спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

 

Лектор к. с.-г. н., доцент кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин Рубцов Ігор Олександрович

Тема лекції М’ясна продуктивність овець.

 

План лекції

  1. Показники м’ясної продуктивності овець (прижиттєві і післязабійні).
  2. Особливості баранини. Теоретичні основи формування м’ясної продуктивності овець.
  3. Вплив різних факторів на м’ясну продуктивність овець: віку, породи, і типу тварин (спадкових факторів), годівлі.

 

Приєднатися до лекції можна за посиланням:

https://us05web.zoom.us/j/4489217332?pwd=NXc2ZEkxQjZsYzFKbzkwZXZFbjVhZz09
Идентификатор конференции: 448 921 7332
Код доступа: 9z330U