Навчальні матеріали та програми
- 📄 ОК 6. Біологія утримання годівля та профілактика захворювань собак 25-26
- 📄 ОК 7. Племінні ресурси селекція та відтворення собак 25-26
- 📄 ОК 8. Теорія дресури та спеціальне собаківництво 25-26
- 📄 ВК. Експертиза собак 25-26
- 📄 ВК. Психофізіологія формування поведінки собак 25-26
- 📄 ВК. Клубна діяльність та маркетинг у кінології 25-26
- 📄 Кінологія 25-26
- 📄 АСП: Перспективні напрямки наукових досліджень у галузі
- 📄 Безпека праці (бакалавр)
- 📄 Біобезпека у тваринництві (бакалавр)
- 📄 Інноваційні технології переробки продукції тваринництва (магістр)
- 📄 Конярство (бакалавр)
- 📄 Стандартизація продукції тваринництва (бакалавр)
- 📄 Сучасні методи оцінки якості продукції тваринництва (магістр)
- 📄 Технологія виробництва молока та яловичини (бакалавр)
- 📄 Технологія виробництва продукції бджільництва (бакалавр)
- 📄 Технологія виробництва продукції вівчарства та козівництва (бакалавр)
- 📄 Технологія виробництва продукції кролівництва та хутрового звірівництва (бакалавр)
- 📄 Технологія виробництва продукції птахівництва (бакалавр)
- 📄 Технологія переробки м’яса (бакалавр)
- 📄 Технологія продуктів забою (бакалавр)
- 📄 АСП Етологія тварин
- 📄 АСП Оптимізація технологій у твариництві
- 📄 Безпека праці (бакалавр)
- 📄 Методичні рекомендації до практики Кінологія
- 📄 Інноваційні технології переробки продукції тваринництва Кінологи Магістри 2025
- 📄 Інноваційні технології переробки продукції тваринництва ТВППТ Магістри 2025
- 📄 Сучасні методи оцінки якості продукції тваринництва магістри 2025
