2 курс 3 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
|
|
ВАЛЕОЛОГІЯ | анотація |
ТЕХНОЛОГІЇ МАШИННОГО ДОЇННЯ | анотація |
2 курс 4 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни
|
|
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРОЛІВНИЦТВА ТА ХУТРОВОГО ЗВІРІВНИЦТВА | анотація |
МАШИНИ І МЕХАНІЗМИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ | анотація |
МОЛЕКУЛЯРНА БІОЛОГІЯ | анотація |
ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВО ПІДПРИЄМСТВ ПО ВИРОБНИЦТВУ ТА ПЕРЕРОБЦІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА | анотація |
3 курс 5 семестр |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну | |
БІОТЕХНОЛОГІЯ |
анотація |
МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ |
анотація |
КІНОЛОГІЯ |
анотація |
6 семестр: |
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну | |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ |
анотація |
ЗБЕРІГАННЯ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ |
анотація |
4 курс 7 семестр:
|
|
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни: |
|
Технологія переробки продукції аквакультури |
анотація |
Кормові і біологічно активні добавкив інтенсивному тваринництві |
анотація |
Професійна адаптація |
анотація |
Цивільний захист у тваринництві |
анотація |
4 курс 8 семестр:З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни: |
|
Стандартизація продукції тваринництва |
анотація |
Технологічне обладнання тваринницьких приміщень |
анотація |
Профілактика хвороб |
анотація |
Зоотехнічний облік |
анотація |
Конярство |
анотація |