2 курс

3 семестр

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

 

ВАЛЕОЛОГІЯ  анотація
ТЕХНОЛОГІЇ МАШИННОГО ДОЇННЯ анотація

2 курс

4 семестр

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни

 

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРОЛІВНИЦТВА ТА ХУТРОВОГО ЗВІРІВНИЦТВА анотація
МАШИНИ І МЕХАНІЗМИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ анотація
МОЛЕКУЛЯРНА БІОЛОГІЯ анотація
ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВО ПІДПРИЄМСТВ ПО ВИРОБНИЦТВУ ТА ПЕРЕРОБЦІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА анотація

3 курс

5 семестр

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
БІОТЕХНОЛОГІЯ

анотація

МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

анотація

КІНОЛОГІЯ

анотація

6 семестр:

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ

анотація

ЗБЕРІГАННЯ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ

анотація

4 курс 7 семестр:

 

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни:

Технологія переробки продукції аквакультури

анотація

Кормові і біологічно активні добавки

в інтенсивному тваринництві

анотація

Професійна адаптація

анотація

Цивільний захист у тваринництві

анотація

4 курс 8 семестр:

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 2 дисципліни:

Стандартизація продукції тваринництва

анотація

Технологічне обладнання тваринницьких приміщень

анотація

Профілактика хвороб

анотація

Зоотехнічний облік

анотація

Конярство

анотація